-->

Duygusal Sözler

Sevgili kullanıcılarımız, sizler için birbirinden Duygusal Sözleri bulduk, buluşturduk ve bir araya getirdik. İşte En Duygusal Sözler sizlerle;

Sevgili kullanıcılarımız, sizler için birbirinden Duygusal Sözleri bulduk, buluşturduk ve bir araya getirdik. İşte En Duygusal Sözler sizlerle.
- Sevgi hiçbir şey istemez. Tamamlanmaktan başka.

- Güç olmasın diye geç olur bazı şeyler. Allâh bilir , siz bilemezsiniz.

- Hediyeleşin, çünkü hediye kalpteki düşmanlığı giderir.

- Bir insan ancak, değerini bilenin yanında kıymetlidir.

- Kendinize ait olan hayatı, başkalarını memnun etmek için harcamayın.

- Ne kadar zorsun ahir zaman. Ne dost belli, ne de düşman.

- Bazı şeyler nasiptir; Bir bardak çay söylersin, Nasibin varsa içersin.

- En Zor İbadet! Gönül Kazanmaktır.. Sizin için çırpınan birinin, Kanatlarını kırmayın.

- Sadık bir arkadaş, on bin akrabaya bedeldir .

- Kıymet bilmeyen insanlarla sınanıyoruz... Sabır da yoruldu artık, Kırgınlığımız ondan.

- İnsanlar ikiye ayrılır.. sahur hazırlayanlar ve uykudan kalkıp sahur masasına oturanlar.

- Nasibe inanan yolda, duaya inanan darda kalmaz.

- Sevmek yetmez, dikkatli, güzel de sevmeli. İncitmeden, yıkıp dökmeden.

- Velhasıl kelam ; iyilik her insana lakin fedakarlık sadece sizi sevene ve vefalı insanlara yapılır.

- Sizin en kötünüz, temiz insanlarda kusur bulan ve dostlar arasına ayrılık düşüren kimselerdir.

- Kapıyı kilitleyen de açan da aynı anahtar değil mi? Sabret , Tevekkül et, En hayırlısı nasip olsun.

- Gidenler sanıyor ki Kalanlar her gün ağlıyor, Sen radyoyu kapadın diye Şarkılar yarım mi kalıyor.

- Nasipten ötesi yokmuş yazmışsa ilahi kalem, Ne sana fazlası düşer, nede kahırlanmaya değer..

- BİTTİ'' dediğin anda , Yeniden başlarmış insan... Başka yerde, başka şekilde, başka hayatlarla.

- Sen olmuyor dersin ALLAH ise, halka halka diziyordur hakkında hayırlı olanı, Belkide çok az kaldı.

- Yaşarken öleceğini bilen tek varlıktır insan Buna rağmen; kalp kırar, gönül yıkar, kötülük yapar. Üstelik de hiç ölmeyecekmiş gibi, hem de hiç umursamadan.

- Gün gelecek kalp kıranların kalbi kırılacak yarı yolda bırakanlar yarım kalacak. Gün gelecek herkes hak ettiğini fazlasıyla yaşayacak. Ama hiç kimsenin ahı da duası da karşılıksız kalmayacak. SABREDİYORUZ.

- Müsait bir günde buluşuruz" değil, "Müsait olmasam da sana vakit ayırabilirim" diyenler varsa hayatınızda, kıymetini bilin.

- Kader; yolun tamamını değil,sadece yol ayrımlarını verir. Güzergah bellidir. Ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse, ne hayatın hakimisin,... Ne de hayat karşısında çaresiz.

- Bir kızkardeşin varsa, tutunabileceğin bir dal var demektir hayatta. En iyi arkadaşın, en vefalı dostun odur. Anne baban vakti gelip göçtüğünde gerçek ve tek dayanağın yine odur.

- Mutsuz ,tedirgin ama "YENİDEN".. Ve bitti dediğinde durduğunu zannettiğin herşey; Yeniden yepyeni güzellikler için çarpmaya devam edermiş... Yani nefes alıyorsa insan ; UMUT var demekmiş.

- Allah iyi İnsanları her daim sınar. Buna karşılık her şartta şükür edebiliyorsan elbet bir mükafatı olacaktır . Tevekkül et , Bekle .

- Her dert vurduğunda daha iyi anlıyorum, "İsteyin!" diyor Rabb'im, "İsteyin ki vereyim, -sabredin ki dualarınızdan da fazlasını vereyim.

- Bırak Yaradan hakkına hayrı eylesin.. Bırak nefsin takdire boyun eğmeyi bilsin. Rabbim gönüldekilerini hayra çevirsin.

- Karanlık karanlığı uzaklaştıramaz; bunu ancak ışık yapabilir. Nefret nefreti uzaklaştıramaz; bunu ancak sevgi yapabilir.

- Kötü günlerin geçtiğini gördün, herşeyin geçici olduğunu öğrendin, atlatamayacağın sandıklarını atlattın, bittin zannettiğinde yeniden başladın, hiç bir şey gözünü korkutmasın, inşAllah her şey GÜZEL olacak .

- Veda nedir bilmem ben. Vefa bilirim, Hatırlamak, Arayıp, sormak, Gönül almak, Bir de gönülden sevmek bilirim.

- Anlatmak istersin. Fakat yorgunsundur. Anlatmadan anlaşılmak istersin, mecalin yoktur. Sonra boşver dersin. Kim ne düşünürse düşünsün dersin.

- Çözülmeyecek dertlerin düğümü dua ile çözülür. Allah’ım, beni, bana zarar verebilecek, beni üzebilecek her insandan uzak tut.

- Çok şey bilmenize gerek yok... Sevginin, fedakârlığın emeğin ne demek olduğunu bilen insanların kıymetini bilin yeter.

- İnsan niye sessiz kalırmış biliyor musun ? Konuşacağı kimsesi olmadığı için. Anlaşılmadığı için. Defalarca kırıldığı için. iyi ve güzel şeylere niyet ettiğinde, Yine de kötü duruma düştüğü için.. Şimdi benim sessizliğimi anlıyor musun.

- Aldanma insanların samimiyetine! Menfaatleri gelir her şeyden önce. Vaad etmeseydi Allah cenneti; O'na bile etmezlerdi secde!

- Nasıl tarif ediyordu Rasûlullah (s.a.v) Hz. Aişe'ye sevgisini "kördüğüm" gibi... Allah herkese kördüğüm gibi ömür boyu kopmayacak sevgiler nasip etsin.

- İnsanın mutluluğu ne kadar?" desen, "İki kolu arasına sığdırdığı , bağrına bastıkları kadar." Derdim . Ana , baba , evlat ,eş , kardaş , yoldaş... Hepsi bu !

- Sizi seven insanların rüyasında olun, duasında olun,yanında , yarınında olun. Ama asla ahında,ve göz yaşlarında olmayın .

- Veda nedir bilmem ben. Vefa bilirim, Hatırlamak, Arayıp, sormak, Gönül almak, Bir de gönülden sevmek bilirim.

- Herkesin penceresi tıpkı kalbi gibidir. Kiminin ki; öfke, kavga, nefret. Kiminin ki; aşk,sevgi,merhamet.

- Kalbi ile dili bir olan insandan korkma ''demiş Şems-i Tebrizi ! ... Rabbim dili süslü kalbi fesatlar İnsanlardan bizi korusun.

- Ağır konuştuysam, sustuklarıma say ... Kırdıysam kırdıklarına say ...Sen hesap adamısın! Bir say bakalım, "karşılıksız iyi niyetin bedeli kaçmış.

- Anlatmak istersin. Fakat yorgunsundur. Anlatmadan anlaşılmak istersin, mecalin yoktur. Sonra boşver dersin. Kim ne düşünürse düşünsün dersin.

- Bir zamanlar çok istediğin ve hayalin olan şeyler, Kavuştuktan sonra kabusun olabilir. -"İstiyorum olsun "deme, "Hayırlısıysa olsun " de.

- Niyet ettiklerim kısmet olmuyorsa; Ya hakkım değildir, Ya da hakkımda hayırlı değildir.. Vardır elbet Allah'ın bir bildiği... O neylerse, güzel eyler.

- Niyet ettiklerim kısmet olmuyorsa; Ya hakkım değildir, Ya da hakkımda hayırlı değildir.. Vardır elbet Allah'ın bir bildiği... O neylerse, güzel eyler.

- Güzel olan ne çok şey kaybettik. Sokakta oyunları, vefalı komşuları ve yaraya merhem olan o eski insanları.

- Geçen sadece zamandır, anlarsın. Bazı acılar zamanla geçmez. Zamanlı zamansız ağladığında anlarsın.

- Bize kıyıda söz verip fırtına çıkınca kaçanlar değil... Şartlar ne olursa olsun yanıbaşımızda kımıltısız anıtlar gibi yükselen yürekler gerek.

- İnsan arar, bazen bulur bazen buldum zanneder bazen, buldum zannetmişken bir imtihânla kaybeder.

Benzer Sözler

Yorum Gönder

Yeni Sözlerden Haberdar Olun