-->

Babaya Günaydın Mesajları

Sevgili kullanıcılarımız, sizler için birbirinden Uzun Babaya Günaydın Mesajları bulduk, buluşturduk ve bir araya getirdik. İşte En Babaya Günaydın Mesajı Kısa sizlerle;

Sevgili kullanıcılarımız, sizler için birbirinden Uzun Babaya Günaydın Mesajları bulduk, buluşturduk ve bir araya getirdik. İşte En Babaya Günaydın Mesajı Kısa sizlerle.
- Günün gönlün aydın olsun babam.

- Bana yaşamayı, hayatın güzelliklerini öğreten adam, canım babam Günaydın.

- Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerine olsun. Hayırlı sabahlar babacığım.

- Benim çekirdek ailem ikinize de kocaman günaydınlar.

- Bizler için çalışıp çabalayan, bizleri rahat ettirmek için kendi rahatını bozan canım babam günaydın.

- Yaşamın anlamı, hayatın tüm inceliklerini, güzelliklerini öğreten adam canım babam günaydın.

- Uzaklardan bir prenses, yakışıklı kahramanına günaydın demek istiyor. Uyandı mı acaba?

- Günaydın evimizin direği, gönlümüzün muhabbet eri, günaydın içimizi ısıtan sabah güneşi.

- Bu gece seni gördüm rüyamda yine her zamanki gibi gülüyordu güzel gözlerin. Boynuna sarıldım mis gibi babam kokuyordun. Seni çok özledim babacığım. Günaydın.

- Yeni doğan günün babama, anneme ve bana mutluluk ve neşe getirmesi dileğiyle canım ailem günaydın.

- Babam erken kalkar, biz kalkmadan yapılacak bir şey varsa bizi rahatsız etmeden sessizce yapardı. Sonra da biz uyandığımızda günaydın derdi gülerek. Sana da günaydın babacığım. Şimdi çok daha iyi anladım değerini.

- Günaydın Piri Reis yaklaşan ayın on beşi günümüz kutlu olsun. Paralar tez zamanda yerini bulsun. Günün aydın olsun.

- Sabah sabah telefonuna bir mesaj geldiyse bil ki seni çok seven evladından sana bir günaydın demek için yollanmıştır. Günaydın canım babam.

- Bugün ne biliyorsam ve hayatta ne yaptıysam senin sayende canım babacığım. Allah’ım seni başımızdan eksik etmesin. Günaydın Babacığım.

- Yüce Mevla’m yeni başlayan bugünde de bizleri günah işlemekten ve haramdan korusun. Günün aydın olsun babacığım hayırlı sabahlar.

- Biz evdeyken erkenden kalkardın şimdi yatıyorsun. Hadi kalk bakalım öyle tembellik etmek yok erken kalkan güne erken başlar derdin.

- Bir aslan için en önemli yer güvendiği dağları ise benim içinde en çok sevdiğim ve güvendiğim canım babamdır. Günaydın canım babam.

- Ey gençler yeni yetişen nesiller beni iyi dinleyin size bir öğüdüm var. Sakın ola babanızı üzmeyin, onun karşısında söylemeyin ve onu her sabah öpün doya doya sevin. Çünkü belki yarın ondan ayrılacak ve onu çok özleyeceksiniz tıpkı benim gibi. Seni çok ama çok özledim babacığım.

- Baba olmak sabır demek, şefkat demek, korumak demek, bağışlamak demek. Yani baba olmak evladı için her şey olmak demek. Tıpkı benim canım babam gibi. Günaydın babacığım.

- Hadi bakalım yeter bugünlük bu kadar uyku, kalkın ve prenses ile prens gibi karşılıklı bir kahvaltı yapın. Sizi çok seviyorum canlarım Günaydın.

- Dertler olsa da ömrümüzde, ışık bitmez kalbimizde yine gülerek başlayacağız her yeni güne. Günaydın babacığım.

- Sen benim bir günümde değil her günümdesin canım babacığım. Güzel günler her zaman seninle olsun. Günaydın canım babam.

- Canım babacığım varlığın hep yüreğimi ısıttı, bana mutluluk ve güven verdi. İyi ki varsın, iyi ki benim babamsın. Günaydın Babacığım.

- Günaydın koca bir çınar gibi bizi saran adam, günaydın yüreğinde merhameti, şefkati eksik olmayan babam, günaydın hayata dair her şeyim, günaydın aslan babam.

- Bazen bir arkadaş, bazen bir kardeş ve her zaman en iyi babam oldun. Sen benim bu hayatta sahip olduğun en değerli insansın canım babam seni çok seviyorum. Günaydın güzel babam.

- Sabah sabah telefonuna bir mesaj geldiyse bil ki seni çok seven evladından sana bir günaydın demek için yollanmıştır. Günaydın canım babam.

- Günaydın baba sabah sabah seni rahatsız etmek istemedim sadece sana günaydın demek istedim. Yoksa başka sıkıntım yok paramda az kaldı ama yeter herhalde, yeter de yetmeyebilir de ama yine de sen bilirsin göndereceğim diyorsan. Siz seviyorum görüşmek üzere.

- Günlerin güzel ömrün sağlıklı olsun, kalbine her zaman mutluluk dolsun, o güzel gözlerin hep gülsün. Güzel günler dileğiyle günaydın babacığım.

- Erkeklerin en yakışıklısı, erkeklerin en güçlüsü, erkeklerin en içten ve samimisi, babaların en özeli, en güzeli günaydın…

Benzer Sözler

Yorum Gönder

Yeni Sözlerden Haberdar Olun