-->

Dünya Kadınlar Günü Mesajları

Sevgili kullanıcılarımız, sizler için Dünya Kadınlar Günü Mesajları bulduk, buluşturduk ve bir araya getirdik. İşte 8 Mart Kadınlar Günü Mesajları sizlerle;

Sevgili kullanıcılarımız, sizler için Dünya Kadınlar Günü Mesajları bulduk, buluşturduk ve bir araya getirdik. İşte 8 Mart Kadınlar Günü Mesajları sizlerle.
- Kadınsız bir erkek horozsuz bir tabanca gibidir; erkeği ateşleyen kadındır.

- Kadın, dünyaya egemen olan bir tutkudur.

- Kadın birlikte yaşadığı erkeğin aynasıdır.

- Sevilen bir kadın, dünyanın en güzel kadınıdır.

- Yeryüzünün en soylu varlığı, erdemli bir kadındır.

- Baş tacı kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutluyorum.

- Hakkı ödenemeyecek olan kadınların 8 Mart Kadınlar Günü kutlu olsun.

- Allah kadının dehasını kalbine koymuştur. Çünkü kadın dehasının bütün eserleri aşk eserleridir.

- Bir kadını anlamanın tek yolu onu sevmektir… Ve daha sonra onu anlamaya gerek kalmaz.

- İki kadın konuştuğunda hiçbir şey söylemezler. Bir kadın konuştuğunda bütün bir hayatı açıklar.

- Bir kişinin acısı dünyanın acısına bedeldir. Ve bir tek kadının aşkı, ne kadar budalaca olursa olsun, samanyoluna ve yıldızlara denktir. (S. Exupery)

- Kadının en büyük vazifesi analıktır! İlk terbiye verilen yerin ana kucağı olduğu düşünülürse, bu vazifenin ehemmiyeti layıkiyle anlaşılır. (M. Kemal Atatürk)

- Kadınlarımız eğer milletin gerçek anası olmak istiyorlarsa, erkeklerimizden çok daha aydın ve faziletli olmaya çalışmalıdırlar. (M. Kemal Atatürk)

- Bir toplum, cinslerden yalnız birinin yüzyılımızın gerektirdiklerini elde etmesiyle yetinirse, o toplum yarı yarıya zayıflamış olur. Bizim toplumumuzun uğradığı başarısızlıkların sebebi, kadınlarımıza karşı ihmal ve kusurdur. (M. Kemal Atatürk)

- Milletin kaynağı, toplumsal hayatın temeli olan kadın ancak faziletli olursa görevini yerine getirebilir.

- Kadınlarımızın genel görev ve çalışmalarda paylarına düşen işlerden başka, en önemli, en hayırlı, en faziletli bir ödevleri de “iyi anne” olmalarıdır. (M. Kemal Atatürk)

- Dünyada hiç bir milletin kadını “Ben Anadolu Kadınından fazla çalıştım. Milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu Kadını kadar emek verdim,” diyemez! (M. Kemal Atatürk)

- Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.

- Kadınlar insanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır. Dünya Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun.

- Tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında görev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

- 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.

- Kadın, doğası gereği zayıftır; ama acıya en çok o dayanır. Kadının direncini kıran tek şey; hayal ettiği kişinin boş çıkmasıdır. Hiçbir kadının hayali boşa çıkmasın Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun.

- Tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında görev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

- Emek veren, acı çeken, özlem duyan, hakkını savunan tüm kadınlar 8 Mart Kadınlar Günü kutlu olsun.

Benzer Sözler

Yorum Gönder

Yeni Sözlerden Haberdar Olun